Maša Vračar
Maša Vračar
Predsednica Upravnog odbora
Diplomirana politikološkinja za međunarodne poslove i studentkinja master studija u oblasti svetske politike. Iza sebe ima 8 godina volonterskog iskustva i brojne angažmane u upravljačkim strukturama udruženja mladih. Bavi se event menadžmentom i menadžmentom društvenih mreža. Deo je CEDEM-a od 2019. godine.
Petar Petrović
Petar Petrović
Član Upravnog odbora zadužen za institucionalnu saradnju
Diplomirani politikolog za međunarodne poslove i student na master studijama Univerziteta u Paviji. Tokom osnovnih studija je aktivno doprinosio razvoju studentske politike. Autor je podkasta “Politikast” i član je CEDEM-a od 2021. godine.
Jasna Džamić
Jasna Džamić
Članica Upravnog odbora zadužena za komunikacije
Diplomirana politikološkinja za međunarodne poslove, zaposlena u sektoru Government and Public u EY odeljku u Srbiji. Timu doprinosi svojim iskustvom u javnom i privatnom sektoru u oblasti komunikacija sa javnošću. Deo je CEDEM-a od 2021. godine.
Ana Ahmeti
Ana Ahmeti
Članica Upravnog odbora zadužena za projektnu koordinaciju
Ana je studentkinja treće godine osnovnih studija na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Pored njenog angažmana unutar CEDEM-a, aktivna je članica ELSA-e, kao i Studentskog parlamenta Pravnog fakulteta, u okviru kojih je sticala iskustvo u organizaciji događaja i menadžmentu tima.

Kontaktirajte nas

+381 62 303 571

office@ngocedem.com

Adresa

Jove Ilića 165,
11000 Beograd

Copyright © 2022 CEDEM. All Rights Reserved.

Designed by Intmedia