Konkurs za učešće na seminaru "Žene u politici - rodno ravnopravne ili ne?"

Konkurs za učešće na seminaru "Žene u politici - rodno ravnopravne ili ne?"

Otvorene su prijave za dvodnevni seminar „Žene u politici - rodno ravnopravne ili ne?“ koji CEDEM organizuje 26. i 27. februara u Gradskoj opštini Vračar uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Predavači na ovom seminaru su, kao i do sada, žene na najvišim pozicijama u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti koje će pokušati da kroz predavanja i diskusiju sa učesnicima odgovore na brojna pitanja iz ove oblasti.

Svečano otvaranje seminara i prvo predavanje predviđeno je za 26. februar od 10 časova, dok će se drugi deo održati narednog dana, 27. februara.

 

Nakon uspešne realizacije krajem 2016. godine, ovogodišnji seminar će trećoj generaciji polaznika omogućiti da zajedno sa uspešnim ženama iz sveta politike analiziraju pitanje rodne ravnopravnosti, pre svega u političkom životu, ali i u celokupnom društvu. Broj učesnika je ograničen, a svi izabrani učesnici će agendu događaja dobiti putem mejla. Kao i do sada, učešće na seminaru je potpuno besplatno, a rok za prijave je 20. februar do 23:59h.

 

Prijavite se KLIKOM OVDE