Prezentacija Studentskog privrednog foruma | CEDEM

Prezentacija Studentskog privrednog
foruma

O projektu:

Kao najavu za ono što studente očekuje na Studentskom privrednom forumu 2017, CEDEM je organizovao prezentaciju foruma 27. novembra 2016. godine. Čitav niz aktivnosti, CEDEM posvećuje razvoju preduzetničkog duha mladih ljudi, te je tako i panel diskusija vođena ovom prilikom imala za cilj da, kroz iskustva uspešnih preduztnika, ohrabri studente da se odluče na pokretanje sopstvenog biznisa.

Organizovana je panel diskusija na temu „Formiraj privrednika u sebi“, kojoj su učestvovali Veljko Tomović, koji je pokrenuo brend „VT mašne“, Jovana Lea Simić, kreatorka brenda „Little Blue Pot“, i Branislav Vojinović, osnivač Eklinika.rs i DOT kompanije. Prisutni su imali priliku da slušaju o nesvakidašnjim iskustvima i počecima preduzetničkog puta učesnika u panelu.

Prezentacija je održana u hotelu „Radisson Blu Old Mill“ u okviru multikongresa, koji omogućava organizacijama civilnog sektora, udruženjima i asocijacijama da prezentuju svoje aktivnosti i na taj način pomognu jačanje važnih razvojnih segmenata zemlje, čiji je organizator Serbian Visions.