Press Clipping Studentski privredni forum 2015 | CEDEM

STUDENTSKI PRIVREDNI FORUM 2015

Kamatica

Studentski privredno-politički forum

Kamatica, 26.02.2016

Privredna komora Srbije, Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM), Studentska asocijacija za međunarodnu saradnju (SAMS) Pravnog fakulteta organizovaće u Beogradu danas i u petak, 27. februara, Studentski privredno-politički forum.

Studentski privredni forum

Portal Mladi - Studentski privredno-političkI forum (reportaža)

Portal mladi, 06.03.2015

CEDEM - Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih i Studentska asocijacija za međunarodnu saradnju (SAMS) sa Pravnog fakulteta organizovale su Studentsko privredno-politički forum u Beogradu.

Vesti

Danas Studentski privredno-politički forum

Vesti, 26.02.2015

Privredna komora Srbije, Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM), Studentska asocijacija za međunarodnu saradnju (SAMS) Pravnog fakulteta organizovaće u Beogradu danas i u petak, 27. februara, Studentski privredno-politički forum....

Blic

Polovina mladih u Srbiji nezaposlena

Blic, 26.02.2015

U Srbiji je svaki drugi mladi čovek nezaposlen što je poražavajuće, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Danas

Vlada će pomoći u zapošljavanju mladih

Danas, 27.02.2015

Reforme neće dati prave rezultate sve dok ne bude rešen problem većeg zapošljavnja mladih, jer je u toj populaciji svaki drugi nezaposlen, rekla je juče potpredsednica vlade Zorana Mihajlović u Privrednoj komori Srbije, gde je zajedno sa predsednikom te komore Markom Čadežom otvorila dvodnevni Studentski privredno-politički forum.

rtv

Mihajlović: Vlada će pomoći zapošljavanje mladih

RTV, 26.02.2015

Vlada Srbije će pomoći većem zapošljavanju mladih, jer reforme neće dati prave rezultate sve dok taj problem ne bude rešen, izjavila je danas potpresednica vlade Zorana Mihajlović. Ona je upozorila da je u Srbiji danas svaki drugi mlad čovek nezaposlen.

Prva tv

Mihajlović: Vlada će pomoći zapošljavanje mladih

Prva, 26.02.2015

Vlada Srbije će pomoći većem zapošljavnaju mladih, jer reforme neće dati prave rezultate sve dok taj problem ne bude rešen, izjavila je potpresednica vlade Zorana Mihajlović. Ona upozorava da je u Srbiji danas svaki drugi mlad čovek nezaposlen.